lauantai 9. helmikuuta 2013

Trellestä

Hämeen savusumusta saatiin napattua kiinnostava tekstaridialogi kahden välillä, siinä yhden paikkeilla. Keskustelussa mainittiin ainakin Trelleborg ja sauna. Alla viestinvaihto lyhentämättömänä.

HuVi:
Hei valkunnatku, joko bongasit webistä T:borgin listat? OMG ja OMG vielä toisen kerran! Huikeita huidonnan hetkiä tiedossa! Twiittaan nämä heti eteenpäin.

VoSu:
Morjensta vaan sinnekin, enpä ole nähnyt. Mistäs niitä nyt tähän hätään olisi kerennyt. Malttaisko tuo odottaa saunaan saakka, sinnehän sitä ollaan pikapuoliin suuntaamassa.

Huvi:
No hei haloo, ei todellakaan voi odottaa! HUH ja FYI, herranen aika sentään joka tapauksessa. Istuhan alas ja ota lakki päästä. Laitan infoa tulemaan, kommentoi jos tulee jotain mieleen...
...
M54 Patrik Nurisalo - Osama Saqr, GER
105 - 126 - 133 - 137

VoSu:
17-vuotias saksalainen on Pispalan Kobralle erinomainen ensimmäisen kierroksen vastus. Vaikka Saqrilla on nuorten sarjoista useita A-tason turnausten mitaleita, miesten sarja on aina uusi maailma. Jos Nurisalon liike jaksaa nakuttaa ja jaloissa on potkunvieteriä, voi ottelussa käydä miten vaan. Herkillä pitää saksmannin kanssa kuitenkin olla.

Toisella kierroksella tuleekin vastaan jo kuumempi kiuas, sarjan ennakkosuosikki, Hollannin Giorgio Janmaat. Tämä kaveri on muiluttanut useampaakin Nurisaloa jokusen kerran. Jokohan olisi perinnän paikka? Kuka tietää. Mitaleille on pitkä matka vielä tällä kertaa.

HuVi:
M63 Sami Lahtinen - Georgi Evtimov, BUL
405 - 417 - 424 - 428 - 437

VoSu:
Lahtinen saa ensitanssiin näköjään lämmittelyparin. Nuoresta bulgaarista ei juuri ole mainintoja tilastoissa tai aikakirjoissa. Tyylilajiltaan jogurtinhuitojat ovat joskus loputtoman raastavia, joten tässä saa olla tarkkana loukkaantumisten välttämiseksi.

Toisella kiepillä Loviisan edustaja pääsee jo mittaamaan päivän kuntoaan. Vastassa kumartaa joko Italia tai Serbia, kumpikin heistä on päässyt mitalin makuun A-tason turnauksissa. Jos Samin peruskunto on kohdillaan ja aamupuuro maistunut, niin nämä kaverit ovat voitettavissa. Lohkokaavio näyttää vihreää aina mitaleille, ja miksipä ei finaaliinkin saakka.

HuVi:
M63 Miika Suhonen - Anton Samawi, SWE
312 - 321 - 330 - 434 - 437

VoSu:
Miika "Takajalka" Suhonen kohtaa aluksi tuntemattoman ruotsalaisen. Kattilan porina tulee ratkaisemaan ottelun. Epäilen voittajaksi Suhosta, hänelle on laitettu jo alkeiskurssilla reilusti jäitä kypärään. Kotimaan taistot ovat olleet viileitä suorituksia.

Seuraavaksi panssaria koittaa naputtaa Serbian nuori ja nälkäinen Vukovic. Tässä on turkulaisen todellinen tulikaste, jossa vauhtia voi olla vielä hieman liikaa. Toisaalta sisulla on edetty tiuhemmassakin ryteikössä. Mitali jää kuitenkin tästä turnauksesta saamatta.

HuVi:
N53 Tanja Pasanen - Federica Mastrantoni, ITA
108 - 119 - 129 - 134 - 551

VoSu:
Huh, siinä on Pasasella melkoinen kuolemanlohko. Nyt laitetaan hella kutoselle heti kättelyssä. Ensiäläkässä sähäkkä turkulainen kohtaa vuoden 2006 Euroopan mestarin, Italian Mastrantonin. Paistomittari on tosin näyttänyt 26-vuotiaalle italialaiselle jo pari vuotta punaista, vaikka puolihyviä esityksiä on ajoittain tullutkin. Vahvalla itseluottamuksella otteleva, nousuvireinen Pasanen vie tämän ottelun niukalla piste-erolla. 

Seuraava vastus on vähintään samaa tasoa tai astetta kovempikin. Doncasterin Luusaha Caroline Fischer on kokenut mitalisieppo. Kolmekymppinen britti on mm. viime vuoden EM-pronssimitalisti. Tässä pelissä pitää Pasasella olla vikkelä vaihde päällä. Jyrämäinen Fischer niittaa paikallaan olevaan kohteeseen keskivertoa jämäkämmin. Voitto on mahdollinen, jos Tanjan vire ja keskittyminen säilyy läpi ottelun.

Ennen mitalikierrosta Pasasen pitää voittaa vielä Sveitsin Bezzola, takavuosien EM-mitalisti hänkin. Sarja on kaikkinensa erittäin mielenkiintoinen, ja Tanjalla on mahdollisuudet menestyä.

HuVi:
Harmin paikka ettei naisten -57 sarjaan saatu suomalaisedustajaa. Siinä olisi ollut ainutlaatuisen kokemuksen paikka monelle. Vauhtia on lykkimässä ainakin Zubcic (EM-1., O-3.), Jones (O-1., MM-2.), Gatterer (EM-1.) ja pari muutakin taituria.

VoSu:
Naulan kantaan ja vähän peukaloonkin. Saisitkohan jostain maailmanverkosta noita elävänä näkyviin. Tuossa riittää seurattavaa valkuille ja muillekin bändäreille. Putket pitää laittaa kuumiksi! Mites muuten kadetit, juniorit ja muut saappaanvarret?

HuVi:
Katson mitä saan guugletettua. Huomenna huitomassa on ainakin Teemu Lehto (801-810-838-852-859), Ida Tammila (629-644-651), Emma Reiman (832-847-856), Laura Fredriksson (829-848-857) ja Lotta Linna (803-834-850-858). Aika kova lista.

VoSu:
Hyvä porukka. Eiköhän lähdetä tässä vaiheessa narisuttamaan laudepuita, sen verran laittoi uutiset hienkapaloa pintaan. Toisella vihdanlyömällä muuten saatetaan jo louskuttaa tuloksistakin. 

HuVi:
Huikkaan Mäystimen ja Pitkän matkaan, päivitän twitterin ja sitten ollaankin jo suuntimassa, wuppiduu.

VoSu:
Moimoi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti