sunnuntai 4. marraskuuta 2012

SMS

Kuninkaan viestivalvontakeskus kirjasi Kekrinä noin 160 merkkiä suomalaisen ottelutaekwondon tilasta. Viestejä ja niiden merkityksiä tulkattiin laitoksen atk-osastolla sumuisena viikonloppuna.

Valmentajakolmikko Mukava-Muikea-Muriseva (tekstiviestit la 18:58 - 19:13)
Morjens, olipahan vaan upeat SM-kisat. Rasvattu härveli ja notkealanteiset ottelijat potkivat kisariman kerralla ennätyskorkeuksiin. Mitäs mieltä kollegat! T:Mu
.. 
Heps'kukkuuta! Oljpa hyvinnii. Syksyn lehistä sitä vuan tohtis lukea lusjauttoo värj’rikkaampoo tarinankärvöö näestäkin muljautteluista! Eikö vuan näen ou? T:Mu
.. 
Hei, oli miten oli, mutta näin on: 11 mestaria pokkaamalla, 81 mitalistia, 13 kisaajaa ilman killutinta, 12 multimitalistia, siinä ne melkoiset ennätykset! T:Mu

Katsomosta ja autonperukoilta (tekstiviestit la 19:20 - 19:36)
Onnea mestari! Mikä fiilis jäi? Mulla lensi kirjaimellisesti lakki päästä, kun vetäsit sen takakiepparin ylämummoo. WTF niinku isolla tussilla, hei mis bileet!!
..
Kiitti, bro. Bemmin takajousilla, painetaan kotiin umpisumussa. Sielu tyhjänä ja keho mustelmilla. Joutuu skippaan bileet, ens viikol kisat Balkanilla. Siistii!

Kabinetista kabinettiin (tekstiviestit la 19:45 - 19:52)
Senkin tunarit! Selittäkää tarkoin, kuinka on mahdollista, että Mukwan Jyväskylä on SM-turnauksen suurin mitalirohmu ja missä se kisapaikka oikein on!!? Kunkku.
..

Syvät Pahoittelut! Mitalipokat oli laskettu ja ottelutaktiikat analysoitu. Sitten tapahtui sellaista, mihin ei osattu varautua. Joku oivalsi ja toimi!! Lakeija.

..

Tiedätte kyllä mitä tästä seuraa – odottamatonta ja hallitsematonta kehitystä! Lähden paikan päälle! Tämä ei jää tähän! Missäs se Vaajakoski oikein on? Kunkero.


Katsomosta ja autonperukoilta (tekstiviestit la 20:00 - 20:36)
Mou, eiks ollu kivat hipat. Hirmutsemppi taas jumppaa itekki. Näiks sen Mäkisen ja Lehdon finaalin, hitsi mitä potkui ja tyyliä. Ihanku jossain ulkomailla. Wou!
..
Mo. Se Soiniokin oli huikee, mun silmät pyörii vieläki niist hyrristä. Reimanin ja Huuskosen vika matsi oli kans tosi jännä, ja sen Sofian yläveivit jäi mielee.

..

Joopeli, oliha siel paljon muitaki huippuhyvii kadettei. Mennääks kokeilee ens viikolla niit juttui mitä nähtii kisoissa! Salilla tai sit koulun jälkeen meille.


Huoltoasemilta ja autonperukoilta (tekstiviestit la 21:20 - 21:47)
Aatos tässä! Mikäs kutina nuorten ja aikuisten touhuista Vaajakosken löylyosastolla. Siellä olisi ollut kirkasta sullekin, jos vaan olisit päässyt lauteille. A.
..
En minä ihan pienellä sihauksella olisi noussut persetiltä, salillakin on ollut hyvää hönkää. Kisoista syvimmän muistijäljen leimasi Soilan ja Rannan rymistelyt...

...ja olihan siellä aimo rivi tunteikkaita loppuotteluhetkiä muutenkin. Aalto ei murtunut Brusilan käsittelyssä ja Eskandari juotti karvasta Lahtiselle jatkoerässä...

...Linnan neidoksi kruunattiin tietenkin nelinkertainen mestari. Tunnelma kohosi myös Partasen SM-pistehulluttelun äärellä. Ja mitä kaikkea niitä vielä olikaan, uh...

...Seuraavaan saunailtaan pitää ottaa kyllä oma saunatakki mukaan. Turnauksiin tarvitaan selvästikin kunnon löylynlyöjiä ja luonnenäyttelijöitä. Päät hiessä. Jalo.
...
Siellä on vielä toteemi poikineen vuoltavana menestyksen alttarille, mutta kyllä riemua ja kenkkua tarjoiltiin aika elämyksellinen paketti. Näkyy treeneissä! A.

Toimituksesta kapakkaan (tekstiviestit la 18:53 - su 02:12)
Jäkälät, kävikö joku ottamassa selvää siitä Jyväskylän judokisasta, vai mikä kunfutse se nyt oli? Siitä voisi puuhastella jutunrääpäleen illan Urkkaruutuun? PT.
...
Huhhuh! Mikä toi nyt oli. Joku väkivaltalaji taas jossain näreen persiissä. Etiikka estää tekemästä juttua, tee itse. Virkistysiltakin on just menossa. Vatanen.

...
Asia vilpitön, missä päin muuten letka hönöilee? Läpsäytän atk-tietokoneen kiinni NYT ja lähden ontumaan sinne. Kortit on kai matkassa? Tilipäivä oli eilen. PT.

Valmentajakolmikko Mukava-Muikea-Muriseva (tekstiviestit su 10:20 - 12:10)
Hei Mut, yksi jälkivälähdys SMsta. Miten sytytämme ottelijan intohimon, heittäytymisen lieskan ja kuinka valjastamme sen älyn soihduksi oivalluksen tiellä? T:Mu
.. 
Sittäi ou niij monenkohtista intohimmoo. Pitäisj jottain rohdonryhtijä piäkaapunninkin vesj'johtoon piikittöö, kehtoisivat tulla meillei päin tohottammaan. T:Mu
.. 
Ei tässä mitään intohimoja kaivata. Mennään ja tehdään. Soilakin täräytti jo -91 SM-kultaa sen kummemmin pohtimatta. Sellaista tässä tarvitaan, eikä muuta. T:Mu

Keskuksen autotallin leveä ovi aukesi. Musta kaupunkimaasturi ponkaisi röyhkeästi kadulle. Nahkapenkeillä naputeltiin jännittynein sormin, loukkaantunein mielin käskeviä viestejä eri suuntiin. Kaksoispisteet ja kaarisulkeet eivät kuluneet tällä kertaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti